Miért előnyös? Az acél tetőfedő megoldások akár új családi házak építésekor, vagy meglévő tetők felújításakor is gyors, költséghatékony és esztétikus alternatívát nyújthatnak, ezért családoknak, magánszemélyeknek is érdemes megismerni ezeket. Nézzük a részleteket!

Könnyen használható

Az acélból készített tetőfedő lemezek tömege négyzetméterenként mindössze kb. 5 kg, töredéke a hagyományos tetőcserepes burkolásnak.

Gazdaságos

Méretre gyártva készül, minimális anyagveszteséggel. Az alacsony tömeg miatt könnyebb és olcsóbb tetőszerkezet is megfelelő.

Gyorsan felszerelhető

A lemezzel a tetőfedés gyorsan halad, ami lakásfelújítás esetén is fontos. Kisebb dőlésszögű tetőknél is használhatjuk ezt a megoldást.

Biztonságos

A tető az acél erejével áll ellen a természet csapásainak, és megfelelő felszerelés esetén a legnagyobb viharok, havazások sem tesznek kárt benne.

Tartós

A különleges bevonattal megerősített tetőlemez évtizedeken át, változatlan állapotban védi otthonát, amit a gyártó garanciával is megerősít.

Tiszta és esztétikus

A tető egyenletes, sima felületén a szennyeződések nem tapadnak meg, évekkel a felszerelés után is változatlan színben ragyog majd: legyen az egy hagyományos, vagy modern árnyalat.

Termékek

Cserepeslemezek

A cserepeslemez nevét arról az építőanyagról kapta, melynek megjelenését utánozza: a tetőcserépről. És valóban: a különböző színekben kapható építőanyag segítségével akár a hagyományos égetett tetőcserepekkel egyező megjelenésű tetőt is kialakíthatunk.

Korcolt síklemezek

A pattintott, korcolt, azaz előre kialakított illesztési profillal rendelkező, különböző színekben elérhető síklemezes tetőfedés letisztult, modern arculatot kölcsönöz; irodaházak, középületek, templomok és kastélyok tetőfedésekor is előszeretettel használják.

Trapézlemezek

A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erős és sokoldalú építőanyaggá: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de akár kerítésként, vagy könnyűszerkezetes épületek oldalafalaként is beépíthetjük ezeket.

Polmetál Pruszynski Kft. Prémium minőségű termékek acélból

Esztétikai megjelenés, funkcionalitás és ellenálló képesség: ezek a szempontok épp olyan fontosak egy építőanyag kiválasztásakor, mint a fenntarthatóság, az alacsony karbantartási igények, és persze a kivitelezés költségei. Ezek azok a szempontok, amelyeket figyelembe véve egyre többen döntenek az acélból készült tetőfedő megoldások, így a cserepeslemezek, a trapézlemezek és a korcolt síklemezek használata mellett.

A Polmetál Pruszynski által forgalmazott, prémium minőségű, acélból készült tetőfedő termékek a vállalat magyarországi gyárában, és a nemzetközi csoport lengyel egységeiben készülnek, hideg hengerléses technológiával, garantálva a tartósságot, időtállóságot és keménységet, amit a gyártó akár évtizedes garancia vállalással is megerősít.

Az acél tetőfedő megoldás választásakor nem csak a burkolatot, hanem a biztonságos rögzítéshez, és a zajmentes, hosszú fenntartáshoz szükséges eszközöket és kiegészítőket is megvásárolhatjuk.

Töltse le e-bookunkat!

Ismerje meg prémium minőségű acél tetőfedő és vízelvezető termékeinket letölthető bemutatónk segítségével.

Newsletter Icon

KÉRDÉSE VAN? RENDELÉST ADNA LE? Szakértő tanácsadóink várják megkeresését!